Zobrazeno 1 - 10
of 279
pro vyhledávání: '"Han, Jaejoon"'
Autor:
Han, Jaejoon
This study evaluated the potential use of an antimicrobial packaging system in combination with electron beam irradiation to enhance quality of fresh produce. Irradiated romaine lettuce up to 3.2 kGy showed negligible (p > 0.05) changes in color, but
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/1969.1/4133
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules November 2024 281 Part 3
Autor:
Lyu, Ji Sou, Han, Jaejoon
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 November 2024 343
Publikováno v:
In Food Control October 2024 164
Autor:
Cha, Ji Yoon, Han, Jaejoon, Heo, JeongAe, Yu, Hwan Hee, Kim, Yea-Ji, Jang, Hae Won, Kim, Mi-Ran, Choi, Yun-Sang
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 September 2024 452
Autor:
Asadullah, Ngiwngam, Kittaporn, Rachtanapun, Pornchai, Kasi, Gopinath, Han, Jaejoon, Tongdeesoontorn, Wirongrong
Publikováno v:
In Bioresource Technology Reports September 2024 27
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules June 2024 269 Part 2
Autor:
Song, Hong-geon, Han, Jaejoon
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules March 2024 260 Part 1
Autor:
Lee, Jung-Soo, Han, Jaejoon
Publikováno v:
In Food Research International January 2024 176
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.