Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"Hamzalıoğlu, Aytül"'
Autor:
Žilić, Slađana, Sarić, Beka, Mogol, Burçe Ataç, Kravić, Natalija, Hamzalıoğlu, Aytül, Simić, Marijana, Nikolić, Valentina, Gökmen, Vural
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis November 2024 135
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2022 5:1118-1126
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2019 84
Autor:
Hamzalıoğlu, Aytül, Gökmen, Vural
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods April 2019 55:220-228
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hamzalıoğlu, Aytül, Gökmen, Vural
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2018 240:354-360
Formation and elimination reactions of 5-hydroxymethylfurfural during in vitro digestion of biscuits
Autor:
Hamzalıoğlu, Aytül, Gökmen, Vural
Publikováno v:
In Food Research International September 2017 99 Part 1:308-314
Autor:
Hamzalıoğlu, Aytül, Gökmen, Vural
Publikováno v:
In Acrylamide in Food Edition: Second Edition. 2024:351-369
Autor:
Hamzalıoğlu, Aytül, Gökmen, Vural
Publikováno v:
In Acrylamide in Food Edition: Second Edition. 2024:309-329