Zobrazeno 1 - 10
of 130
pro vyhledávání: '"Hamers ARM"'
Autor:
de Almeida TS; Department of Biochemistry and Molecular Biology, Federal University of Ceará, 60020-181, Fortaleza, CE, Brazil., Neto JJL; Department of Biochemistry and Molecular Biology, Federal University of Ceará, 60020-181, Fortaleza, CE, Brazil., de Sousa NM; Department of Biochemistry and Molecular Biology, Federal University of Ceará, 60020-181, Fortaleza, CE, Brazil., Pessoa IP; Department of Biochemistry and Molecular Biology, Federal University of Ceará, 60020-181, Fortaleza, CE, Brazil., Vieira LR; Department of Biochemistry and Molecular Biology, Federal University of Ceará, 60020-181, Fortaleza, CE, Brazil., de Medeiros JL; Department of Biochemistry and Molecular Biology, Federal University of Ceará, 60020-181, Fortaleza, CE, Brazil., Boligon AA; Pharmaceutical Sciences, Federal University of Santa Maria, 97105-900, Santa Maria, RS, Brazil., Hamers ARM; Rikilt Institute of Food Safety, Wageningen University and Research Centre, P.O. Box 230, 6700 AE Wageningen, The Netherlands., Farias DF; Department of Molecular Biology, Federal University of Paraíba, 58051-900, João Pessoa, PB, Brazil., Peijnenburg A; Rikilt Institute of Food Safety, Wageningen University and Research Centre, P.O. Box 230, 6700 AE Wageningen, The Netherlands., Carvalho AFU; Department of Biochemistry and Molecular Biology, Federal University of Ceará, 60020-181, Fortaleza, CE, Brazil. Electronic address: aurano@ufc.br.
Publikováno v:
Biomedicine & pharmacotherapy = Biomedecine & pharmacotherapie [Biomed Pharmacother] 2017 Sep; Vol. 93, pp. 1261-1268. Date of Electronic Publication: 2017 Jul 20.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dhurjad, Pooja1 (AUTHOR), Jaiswal, Pooja1 (AUTHOR), Gupta, Kajal1 (AUTHOR), Wanjari, Parita1 (AUTHOR), Sonti, Rajesh1 (AUTHOR) rajesh.sonti@niperhyd.ac.in
Publikováno v:
Separation Science Plus. Feb2023, Vol. 6 Issue 2, p1-19. 19p.
Autor:
Di Marco Pisciottano, Ilaria1 (AUTHOR), Albrizio, Stefania2 (AUTHOR), Guadagnuolo, Grazia1 (AUTHOR), Gallo, Pasquale1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Oct2022, Vol. 39 Issue 10, p1744-1758. 15p. 1 Diagram, 4 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ren L; College of Food Science and Engineering, Jilin University, Changchun, China., Zhang T; College of Food Science and Engineering, Jilin University, Changchun, China., Zhang J; College of Food Science and Engineering, Jilin University, Changchun, China.
Publikováno v:
Medicinal research reviews [Med Res Rev] 2024 Jul; Vol. 44 (4), pp. 1446-1500. Date of Electronic Publication: 2024 Jan 27.
Autor:
Santillo, Michael F.1 (AUTHOR) michael.santillo@fda.hhs.gov
Publikováno v:
Analytical & Bioanalytical Chemistry. Jul2020, Vol. 412 Issue 17, p3975-3982. 8p.
Autor:
Pitardi, Danilo1, Meloni, Daniela1 daniela.meloni@izsto.it, Olivo, Fabio1, Loprevite, Daniela1, Cavarretta, Maria C.1, Behnisch, Peter2, Brouwer, Abraham2, Felzel, Emiel2, Ingravalle, Francesco1, Capra, Pierluigi1, Gili, Marilena1, Pezzolato, Marzia1, Bozzetta, Elena1
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Mar2019, Vol. 36 Issue 3, p413-423. 11p. 5 Charts, 4 Graphs.