Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Hamburger meat"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositorio UN
Universidad Nacional de Colombia
instacron:Universidad Nacional de Colombia
Universidad Nacional de Colombia
instacron:Universidad Nacional de Colombia
Ensuring food safety is a relevant issue that leads to providing innovative alternatives that naturally extend product shelf life and ensure product safety. This work proposes the development of an edible coating from chitosan added with antimicrobia
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e51236eed989e2da7dc5b3202281799c
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/77852
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/77852
Autor:
José Paes de Almeida Nogueira Pinto, Carlos Ducatti, Maria Márcia Pereira Sartori, Rhani Ducatti
Publikováno v:
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2018-12-11T17:04:50Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2016-12-01 Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior (CAPES) Hamburgers (beef patties) may be adulterated through the overuse of p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bbe8d6d73fe10897b33169ec924e1c39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fernández, Andreina, Izquierdo, Pedro, Valero Leal, Kutchynska, Allara, María, Piñero, María Isabel, García, Aiza
Las carnes de hamburguesa son susceptibles al ataque microbiano debido a diversos factores (potencial redox, pH, aw, disponibilidad de nutrientes, procesamiento), siendo necesario considerar las condiciones de almacenamiento. Esta investigación tuvo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______274::11dca1eec5885e4bc4e1e8665e8fac42
http://www.saber.ula.ve/handle/123456789/28477
http://www.saber.ula.ve/handle/123456789/28477
Autor:
Fernández Ramírez, Andreína, Izquierdo Córser, Pedro, Valero Leal, Kutchynskaya, Allara Cagnasso, Maria, Piñero González, María, García Urdaneta, Aiza
Publikováno v:
Revista Científica, Volume: 16, Issue: 4, Pages: 315-324, Published: JUL 2006
Las carnes de hamburguesa son susceptibles al ataque microbiano debido a diversos factores (potencial redox, pH, a w, disponibilidad de nutrientes, procesamiento), siendo necesario considerar las condiciones de almacenamiento. Esta investigación tuv
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______621::1f51ea9acc2bfc602f2e5706bf5048f6
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0798-22592006000400013&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0798-22592006000400013&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.