Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Hamad, Siddig H"'
Publikováno v:
Journal of Horticultural Research, Vol 30, Iss 1, Pp 45-50 (2022)
A system for the extraction, filtration, and concentration of date fruit syrup was developed. The syrup was first extracted under 1000 mbar and under partial vacuums of −1.8, −2.8, and −5.5 mbar in an extractor developed by the authors, then fi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/119daace91d249838f29d42fd0d5d5ed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Research in Nutrition & Food Science; Dec2023, Vol. 11 Issue 3, p1153-1165, 13p
Autor:
Thorsen, Line, Abdelgadir, Warda S., Rønsbo, Mie H., Abban, Stephen, Hamad, Siddig H., Nielsen, Dennis S., Jakobsen, Mogens
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2011 146(3):244-252
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Al-Juhaimi, Fahad Y.1 faljuhaimi@ksu.edu.sa, Hamad, Siddig H.2, Al-Ahaideb, Ibraheem S.3, Al-Otaibi, Mutlag M.2, Ghafoor, Kashif1, Abbasi, Tasneem4, Abbasi, S. A.4
Publikováno v:
BioResources. 2014, Vol. 9 Issue 2, p3323-3333. 11p.
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2001 11(1):63-70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.