Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Halothermophile"'
Autor:
Noor, Hassan, Barbara, Geiger, Rosaria, Gandini, Bharat K C, Patel, Roman, Kittl, Dietmar, Haltrich, Thu-Ha, Nguyen, Christina, Divne, Tien Chye, Tan
Publikováno v:
Applied Microbiology and Biotechnology
Lactose is produced in large amounts as a by-product from the dairy industry. This inexpensive disaccharide can be converted to more useful value-added products such as galacto-oligosaccharides (GOSs) by transgalactosylation reactions with retaining
Autor:
Noor Hassan, Tien Chye Tan, Rosaria Gandini, Christina Divne, Lokesh D. Kori, Bharat K. C. Patel
Publikováno v:
Acta Crystallographica Section F: Structural Biology Communications
Acta Crystallographica. Section F, Structural Biology Communications
Acta Crystallographica. Section F, Structural Biology Communications
The crystal structure of the H. orenii glycosidase was determined by molecular replacement and refined at 1.10 Å resolution.
A gene from the heterotrophic, halothermophilic marine bacterium Halothermothrix orenii has been cloned and overexpress
A gene from the heterotrophic, halothermophilic marine bacterium Halothermothrix orenii has been cloned and overexpress
Autor:
Dietmar Haltrich, Noor Hassan, Christina Divne, Lokesh D. Kori, Montira Intanon, Tien Chye Tan, Bharat K. C. Patel, Thu-Ha Nguyen
Publikováno v:
Applied Microbiology and Biotechnology
Lactose is a major disaccharide by-product from the dairy industries, and production of whey alone amounts to about 200 million tons globally each year. Thus, it is of particular interest to identify improved enzymatic processes for lactose utilizati
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hassan, Noor, Geiger, Barbara, Gandini, Rosaria, Patel, Bharat K.C., Kittl, Roman, Haltrich, Dietmar, Nguyen, Thu-Ha, Divne, Christine, Tan, Tien Chye
Publikováno v:
Applied Microbiology and Biotechnology
Lactose is produced in large amounts as a by-product from the dairy industry. This inexpensive disaccharide can be converted to more useful value-added products such as galacto-oligosaccharides (GOSs) by transgalactosylation reactions with retaining