Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"Halloumi cheese"'
Autor:
Maria Tarapoulouzi, Natasha Logan, Mike Hardy, Holly Montgomery, Simon A. Haughey, Christopher T. Elliott, Charis R. Theocharis
Publikováno v:
Analytica, Vol 5, Iss 1, Pp 17-27 (2024)
Halloumi cheese has recently gained a Protected Designation of Origin (PDO) indicator, which is related to the place (Cyprus) in which halloumi cheese is made. The PDO label is linked with several requirements, e.g., milk species, quantities, etc.; t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a9ee8d93a3f346e8b22841a014283d8d
Publikováno v:
Analytica, Vol 4, Iss 3, Pp 374-384 (2023)
Nowadays, adulteration of traditional food products is a very important field in the general food authenticity sector. Moreover, it is important to create databases with authentic traditional products. In Cyprus, research about the traditional dairy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1c9e1e8fcbe4431b2c84cdf753eb527
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mantzouridou, Eleni Naziri, Eugenia Papadaki, Iordanis Savvidis, George Botsaris, Konstantinos Gkatzionis, Ediriisa Mugampoza, Fani Th.
Publikováno v:
Sustainability; Volume 15; Issue 11; Pages: 9082
Production of halloumi cheese in Cyprus has increased rapidly over the last decade since the popularity of the cheese is growing. This results in excess production of whey streams that pose serious environmental concerns and are difficult to manage.
Autor:
Naziri, Eleni, Papadaki, Eugenia, Savvidis, Iordanis, Botsaris, George, Gkatzionis, Konstantinos, Mugampoza, Ediriisa, Mantzouridou, Fani Th.
Production of halloumi cheese in Cyprus has increased rapidly over the last decade since the popularity of the cheese is growing. This results in excess production of whey streams that pose serious environmental concerns and are difficult to manage.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1540::49871104c83fa3a30789ee2ae8b638e9
https://hdl.handle.net/20.500.14279/29706
https://hdl.handle.net/20.500.14279/29706
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 5, p 1016 (2021)
The present work aimed to evaluate the effect of farming practices and season on the fat and protein content and fatty acid (FA) profile of milk and Halloumi cheese produced in Cyprus. Over a year, raw bulk-tank milk samples from cow, goat, and sheep
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6212ba7d98db4cb29388cdf5796e9518
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.