Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"Hallett, L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Strumwasser, Ira, Paranjpe, Nitin V., Ronis, David L., McGinnis, Jiene, Kee, David W., Hall, Hallett L.
Publikováno v:
Inquiry, 1989 Dec 01. 26(4), 432-441.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/29772079
Autor:
Cook, I, JACKSON, P, Hayes-Conroy, A, Abrahamsson, S, Sandover, R, Sheller, M, Henderson, H, Hallett, L, Imai, S, Maye, D. and Hill, A., Cook, I., JACKSON, P., Hayes-Conroy, A., Abrahamsson, S., Sandover, R., Sheller, M., Henderson, H., Hallett, L., Imai, S., Maye, D., Hill, A.
Publikováno v:
Food’s cultural geographies: texture, creativity and publics.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cook, I., Jackson, P., Hayes-Conroy, A., Abrahamsson, S., Sandover, R., Sheller, M., Henderson, H., Hallett, L., Imai, S., Maye, D., Hill, A., Johnson, N., Schein, R., Winders, J.
Publikováno v:
The Wiley-Blackwell companion to cultural geography, 343-354
STARTPAGE=343;ENDPAGE=354;TITLE=The Wiley-Blackwell companion to cultural geography
The Wiley-Blackwell Companion to Cultural Geography
STARTPAGE=343;ENDPAGE=354;TITLE=The Wiley-Blackwell companion to cultural geography
The Wiley-Blackwell Companion to Cultural Geography
This chapter is about emerging cultural geographies of food. It is the result of a collaborative blog-to-paper process that led to an experimental, fragmented, dialogic text. Food is often researched precisely because it can help to vividly animate t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5e82a8dd0975325339b967d691252900
https://doi.org/10.1002/9781118384466.ch30
https://doi.org/10.1002/9781118384466.ch30
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.