Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Halhalı"'
Autor:
Naciye ÜNVER, Şerafettin ÇELİK
Publikováno v:
Volume: 50, Issue: 2 173-184
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
In this study, the effects of three different independent variables (extraction temperature, extraction time, ultrasonic power) on the total phenolic content, extraction yield and antioxidant capacity (IC50) value of olive leaf extracts of Halhalı v
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 10, Issue: 4 1535-1551
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Uçucu organik bir bileşik (UOB) olan benzen, kimyasal ve petrokimyasal gibi faaliyetlerle sanayiden ve endüstriden atmosfere salınmaktadır. Benzen, canlı sağlığı ve çevre için ağır kirliliklerden biri olup, kanserojen, mutajenik ve oldu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::95f52fdb034076e4972dbcfeb60b0ed0
https://dergipark.org.tr/tr/pub/bitlisfen/issue/67737/982620
https://dergipark.org.tr/tr/pub/bitlisfen/issue/67737/982620
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science and Technology, Vol 11, Iss 1, Pp 52-58 (2019)
Croatian journal of food science and technology
Volume 11
Issue 1
Croatian journal of food science and technology
Volume 11
Issue 1
Turkish olive cultivar known as “Halhalı” that is locally grown in Mardin (Derik) province, situated in the southeast Anatolia, was used for virgin olive oil (VOO) production. Halhalı olive was processed in the “Mobile Olive Oil Processing Un
Autor:
Bozdoğan Konuşkan, Dilşat
TEZ6768 Tez (Doktora) -- Çukurova Üniversitesi, Adana, 2008. Kaynakça (s.196-201) var. xiv, 230 s. : res. ; 29 cm. In this study, it was aimed to determine some properties of oil were obtained from the varieties of Halhalı... Bu çalışmada, Hat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::51b3e1d218909008b9e11c9f8132508f
https://hdl.handle.net/20.500.12605/32658
https://hdl.handle.net/20.500.12605/32658
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.