Zobrazeno 1 - 10
of 307
pro vyhledávání: '"Hakme, E."'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2019 274:61-70
Autor:
Hakme E; Technical University of Denmark, National Food Institute, 2800 Lyngby, Denmark., Poulsen ME; Technical University of Denmark, National Food Institute, 2800 Lyngby, Denmark., Lassen AD; Technical University of Denmark, National Food Institute, 2800 Lyngby, Denmark.
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2024 Aug 14; Vol. 72 (32), pp. 17706-17729. Date of Electronic Publication: 2024 Aug 01.
Autor:
Poulsen ME; National Food Institute, DTU Food, Technical University of Denmark, Henrik Dams Alle, Lyngby, Denmark., Petersen A; National Food Institute, DTU Food, Technical University of Denmark, Henrik Dams Alle, Lyngby, Denmark., Petersen PB; National Food Institute, DTU Food, Technical University of Denmark, Henrik Dams Alle, Lyngby, Denmark., Andersen JH; National Food Institute, DTU Food, Technical University of Denmark, Henrik Dams Alle, Lyngby, Denmark., Hakme E; National Food Institute, DTU Food, Technical University of Denmark, Henrik Dams Alle, Lyngby, Denmark., Jensen BH; National Food Institute, DTU Food, Technical University of Denmark, Henrik Dams Alle, Lyngby, Denmark.
Publikováno v:
Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment [Food Addit Contam Part A Chem Anal Control Expo Risk Assess] 2024 Aug; Vol. 41 (8), pp. 923-940. Date of Electronic Publication: 2024 Jun 05.
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 26 October 2018 1573:28-41
Autor:
Ninga E; National Food Institute, Technical University of Denmark, DTU-Food, Lyngby, Denmark. edni@food.dut.dk., Hakme E; National Food Institute, Technical University of Denmark, DTU-Food, Lyngby, Denmark. edni@food.dut.dk., Poulsen ME; National Food Institute, Technical University of Denmark, DTU-Food, Lyngby, Denmark. edni@food.dut.dk.
Publikováno v:
Analytical methods : advancing methods and applications [Anal Methods] 2024 Jun 13; Vol. 16 (23), pp. 3784-3797. Date of Electronic Publication: 2024 Jun 13.
Autor:
Parrilla Vázquez, P., Hakme, E., Uclés, S., Cutillas, V., Martínez Galera, M., Mughari, A.R., Fernández-Alba, A.R.
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 9 September 2016 1463:20-31
Autor:
Hakme E; National Food Institute, Technical University of Denmark, Lyngby, Denmark., Kallehauge Nielsen I; National Food Institute, Technical University of Denmark, Lyngby, Denmark., Fermina Madsen J; National Food Institute, Technical University of Denmark, Lyngby, Denmark., Storkehave LM; National Food Institute, Technical University of Denmark, Lyngby, Denmark., Skjold Elmelund Pedersen M; National Food Institute, Technical University of Denmark, Lyngby, Denmark., Schulz BL; School of Chemistry and Molecular Biosciences, The University of Queensland, St. Lucia, Queensland, Australia., Poulsen ME; National Food Institute, Technical University of Denmark, Lyngby, Denmark., Hobley TJ; National Food Institute, Technical University of Denmark, Lyngby, Denmark., Duedahl-Olesen L; National Food Institute, Technical University of Denmark, Lyngby, Denmark.
Publikováno v:
Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment [Food Addit Contam Part A Chem Anal Control Expo Risk Assess] 2024 Jan; Vol. 41 (1), pp. 45-59. Date of Electronic Publication: 2024 Jan 17.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.