Zobrazeno 1 - 10
of 483
pro vyhledávání: '"Hajenius P"'
Autor:
H. J. Schuster, A. C. Breedveld, S. P. F. Matamoros, R. van Eekelen, R. C. Painter, M. Kok, P. J. Hajenius, P. H. M. Savelkoul, M. van Egmond, R. van Houdt
Publikováno v:
Microbiome, Vol 12, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Background Vaginal microbiota composition is associated with spontaneous preterm birth (sPTB), depending on ethnicity. Host-microbiota interactions are thought to play an important underlying role in this association between ethnicity, vagin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/338e2bc2c4e045afb99f2cacdee53488
Autor:
W. Pelt
Publikováno v:
BMGN: Low Countries Historical Review, Vol 119, Iss 2, Pp 217-219 (2004)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13f314d27a9e4dbaae01409541a30b9c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peelen, Myrthe J. C. S., Kazemier, Brenda M., Ravelli, Anita C. J., de Groot, Christianne J. M., van der Post, Joris A. M., Mol, Ben W. J., Kok, Marjolein, Hajenius, Petra J.
Publikováno v:
Journal of Perinatology; 20240101, Issue: Preprints p1-8, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Clisten Fátima Staffen, Mari Dalva Staffen, Mariana Londero Becker, Sara Emelie Löfgren, Yara Costa Netto Muniz, Renato Hajenius Aché de Freitas, Andrea Rita Marrero
Publikováno v:
PeerJ, Vol 5, p e4006 (2017)
The consumption of raw fish has increased considerably in the West, since it is said to be potentially healthier than processed fish (for containing omega 3 and 6, essential amino acids and vitamins). However this potential benefit, as well as the ta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65b67d0633974c858afa92f5d107e972
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.