Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"Hajós, Gy."'
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2007 Sep 01. 35(3), 1405-1413.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23789846
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 2008 319(1):180-187
Autor:
Krajsovszky, G., Károlyházy, L., Riedl, Zs., Csámpai, A., Dunkel, P., Lernyei, Á., Dajka-Halász, B., Hajós, Gy., Mátyus, P. *
Publikováno v:
In Journal of Molecular Structure: THEOCHEM 2005 713(1):235-243
Publikováno v:
In Phytochemistry June 2004 65(12):1853-1863
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies 2004 5(4):443-449
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.