Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Hajós, Gyöngyi"'
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2000 Jan 01. 28(4), 433-442.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23787275
Autor:
Rezessy-Szabó, Judit M. a, ⁎, Nguyen, Quang D. a, Hoschke, Ágoston a, Braet, Christophe b, 1, Hajós, Gyöngyi c, Claeyssens, Marc b
Publikováno v:
In BBA - General Subjects 2007 1770(1):55-62
Autor:
Gil, Marta a, ⁎, Ramírez, Jorge A. a, 1, Pla, Marcial b, Ariño, Beatriz b, Hernández, Pilar b, Pascual, Mariam b, Blasco, Agustín b, Guerrero, Luis a, Hajós, Gyöngyi c, Szerdahelyi, Emöke N. c, Oliver, Maria Ángels a
Publikováno v:
In Meat Science 2006 72(1):121-129
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gergely, Valéria, Kápolna, Emese, SüleOn leave from Department of Nutrition Science, Andrea, Institute, Central Food Research, Ottó, Herman, Hajós, Gyöngyi, Dernovics, Mihály, Fodor, Péter
Publikováno v:
JAAS (Journal of Analytical Atomic Spectrometry); 2004, Vol. 19 Issue: 11 p1485-1488, 4p
Publikováno v:
Acta Biologica Hungarica; June 1998, Vol. 49 Issue: 2-4 p201-207, 7p
Publikováno v:
In International Journal of Radiation Applications & Instrumentation. Part C, Radiation Physics & Chemistry 1990 36(5):639-643
Autor:
Hajos, Gyöngyi 1, a, Gelencsér, Eva a, Grant, George ∗, Bardocz, Susan ∗, Sakhri, Mohamed ∗, Duguid, Tracey J. ∗, Newman, April M. ∗, Pusztai, Arpad ∗
Publikováno v:
In The Journal of Nutritional Biochemistry 1996 7(9):481-487