Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Haggans CJ"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ershow AG; Office of Dietary Supplements, National Institutes of Health, Bethesda, MD., Haggans CJ; Office of Dietary Supplements, National Institutes of Health, Bethesda, Maryland., Roseland JM; Methods and Application of Food Composition Laboratory, Beltsville Human Nutrition Research Center, Agricultural Research Service, US Department of Agriculture, Beltsville, Maryland., Patterson KY; Methods and Application of Food Composition Laboratory, Beltsville Human Nutrition Research Center, Agricultural Research Service, US Department of Agriculture, Beltsville, Maryland., Spungen JH; Center for Food Safety and Applied Nutrition, US Food and Drug Administration, College Park, Maryland., Gahche JJ; Office of Dietary Supplements, National Institutes of Health, Bethesda, Maryland., Merkel JM; Office of Dietary Supplements, National Institutes of Health, Bethesda, Maryland., Pehrsson PR; Methods and Application of Food Composition Laboratory, Beltsville Human Nutrition Research Center, Agricultural Research Service, US Department of Agriculture, Beltsville, Maryland. Electronic address: pamela.pehrsson@usda.gov.
Publikováno v:
Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics [J Acad Nutr Diet] 2022 Jul; Vol. 122 (7), pp. 1229-1231. Date of Electronic Publication: 2022 Apr 01.
Autor:
Pehrsson PR; U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service, Beltsville Human Nutrition Research Center, Methods and Application of Food Composition Laboratory, Beltsville, Maryland, USA., Roseland JM; U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service, Beltsville Human Nutrition Research Center, Methods and Application of Food Composition Laboratory, Beltsville, Maryland, USA., Patterson KY; U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service, Beltsville Human Nutrition Research Center, Methods and Application of Food Composition Laboratory, Beltsville, Maryland, USA., Phillips KM; Biochemistry Department, Virginia Tech, Blacksburg, Virginia, USA., Spungen JH; U.S. Food and Drug Administration, Center for Food Safety and Applied Nutrition, College Park, Maryland, USA., Andrews KW; U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service, Beltsville Human Nutrition Research Center, Methods and Application of Food Composition Laboratory, Beltsville, Maryland, USA., Gusev PA; U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service, Beltsville Human Nutrition Research Center, Methods and Application of Food Composition Laboratory, Beltsville, Maryland, USA., Gahche JJ; Office of Dietary Supplements, National Institutes of Health, Bethesda, MD USA., Haggans CJ; Office of Dietary Supplements, National Institutes of Health, Bethesda, MD USA., Merkel JM; Office of Dietary Supplements, National Institutes of Health, Bethesda, MD USA., Ershow AG; Office of Dietary Supplements, National Institutes of Health, Bethesda, MD USA.
Publikováno v:
Journal of food composition and analysis : an official publication of the United Nations University, International Network of Food Data Systems [J Food Compost Anal] 2022 Jun; Vol. 109. Date of Electronic Publication: 2022 Jan 07.
Autor:
Saldanha LG; Office of Dietary Supplements, National Institutes of Health, Bethesda, MD, USA., Dwyer JT; Office of Dietary Supplements, National Institutes of Health, Bethesda, MD, USA., Haggans CJ; Office of Dietary Supplements, National Institutes of Health, Bethesda, MD, USA., Mills JL; Epidemiology Branch, Eunice Kennedy Shriver National Institute of Child Health and Human Development, National Institutes of Health, Bethesda, MD, USA., Potischman N; Office of Dietary Supplements, National Institutes of Health, Bethesda, MD, USA.
Publikováno v:
Advances in nutrition (Bethesda, Md.) [Adv Nutr] 2020 Jul 01; Vol. 11 (4), pp. 753-759.