Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Hageman JA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hollebrands B; Unilever Foods Innovation Centre - Hive, Bronland 14, 6708 WH, Wageningen, the Netherlands. Boudewijn.Hollebrands@unilever.com.; Laboratory of Organic Chemistry, Wageningen University & Research, Stippeneng 4, 6708 WE, Wageningen, the Netherlands. Boudewijn.Hollebrands@unilever.com., Hageman JA; Wageningen University & Research, Biometris, P.O. Box 16, 6700 AA, Wageningen, the Netherlands., van de Sande JW; Laboratory of Organic Chemistry, Wageningen University & Research, Stippeneng 4, 6708 WE, Wageningen, the Netherlands., Albada B; Laboratory of Organic Chemistry, Wageningen University & Research, Stippeneng 4, 6708 WE, Wageningen, the Netherlands., Janssen HG; Unilever Foods Innovation Centre - Hive, Bronland 14, 6708 WH, Wageningen, the Netherlands.; Laboratory of Organic Chemistry, Wageningen University & Research, Stippeneng 4, 6708 WE, Wageningen, the Netherlands.
Publikováno v:
Analytical and bioanalytical chemistry [Anal Bioanal Chem] 2023 Jun; Vol. 415 (14), pp. 2715-2726. Date of Electronic Publication: 2023 Mar 31.
Autor:
Pandeirada CO; Wageningen University & Research, Laboratory of Food Chemistry, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, the Netherlands., Hageman JA; Biometris, Applied Statistics, Wageningen University & Research, Droevendaalsesteeg 1, 6700 AA Wageningen, the Netherlands., Janssen HG; Unilever Foods Innovation Centre - Hive, Bronland 14, 6708 WH Wageningen, the Netherlands; Wageningen University & Research, Laboratory of Organic Chemistry, P.O. Box 8026, 6700 EG Wageningen, the Netherlands., Westphal Y; Unilever Foods Innovation Centre - Hive, Bronland 14, 6708 WH Wageningen, the Netherlands., Schols HA; Wageningen University & Research, Laboratory of Food Chemistry, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, the Netherlands. Electronic address: henk.schols@wur.nl.
Publikováno v:
Carbohydrate polymers [Carbohydr Polym] 2022 Sep 15; Vol. 292, pp. 119685. Date of Electronic Publication: 2022 Jun 01.
Autor:
Kouzounis D; Laboratory of Food Chemistry, Wageningen University & Research, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, The Netherlands., Hageman JA; Biometris, Applied Statistics, Wageningen University & Research, Droevendaalsesteeg 1, 6700 AA Wageningen, The Netherlands., Soares N; Huvepharma NV, Uitbreidingstraat 80, 2600 Berchem, Belgium., Michiels J; Laboratory for Animal Nutrition and Animal Product Quality (LANUPRO), Department of Animal Sciences and Aquatic Ecology, Ghent University, Coupure Links 653, 9000 Ghent, Belgium., Schols HA; Laboratory of Food Chemistry, Wageningen University & Research, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, The Netherlands.
Publikováno v:
Animals : an open access journal from MDPI [Animals (Basel)] 2021 Apr 29; Vol. 11 (5). Date of Electronic Publication: 2021 Apr 29.