Zobrazeno 1 - 10
of 261
pro vyhledávání: '"Haenen, G.R.M.M."'
Publikováno v:
In Chemico-Biological Interactions 5 December 2015 242:139-144
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
van den Heuvel, M.G.W., Bast, A., Haenen, G.R.M.M., Ambergen, A.W., Mermans, J.F., van der Hulst, R.R.W.J.
Publikováno v:
In Journal of Plastic, Reconstructive & Aesthetic Surgery December 2012 65(12):1706-1711
Autor:
de Kok, T.M.C.M, Zwingman, I, Moonen, E.J, Schilderman, P.A.E.L, Rhijnsburger, E, Haenen, G.R.M.M, Kleinjans, J.C.S
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology March 2003 41(3):351-358
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Toxicology in Vitro 2001 15(1):3-6
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology 2001 39(8):787-791
Autor:
Mateo Anson, N., Aura, A.-M., Selinheimo, E., Mattila, I., Poutanen, K., Berg, R. van den, Havenaar, R., Bast, A., Haenen, G.R.M.M.
Publikováno v:
Journal of Nutrition, 1, 141, 137-143
Whole grain consumption has been linked to a lower risk of metabolic syndrome, which is normally associated with a lowgrade chronic inflammation. The benefits of whole grain are in part related to the inclusion of the bran, rich in phenolic acids and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c8dc12a75bcc12895534fcedafcc82fd
http://resolver.tudelft.nl/uuid:c9fb077a-4f37-4148-89aa-ffce4dba68c3
http://resolver.tudelft.nl/uuid:c9fb077a-4f37-4148-89aa-ffce4dba68c3
Publikováno v:
Food Research International, 5, 43, 1429-1438
This study evaluated the potential of using ultra-fine grinding and electrostatic separation of wheat bran as methods to improve the bioaccessibility of para-coumaric acid (pCA), sinapic acid (SA) and ferulic acid (FA) from bran-rich breads. Bran fra
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b2d75c55317d0038f501b54def8c6ffc
http://resolver.tudelft.nl/uuid:ee2c26f6-0c33-46f6-a411-6bdfbc0b655a
http://resolver.tudelft.nl/uuid:ee2c26f6-0c33-46f6-a411-6bdfbc0b655a