Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Haden mango"'
Autor:
Sergio Valdivia-Rivera, Iván Emanuel Herrera-Pool, Teresa Ayora-Talavera, Manuel Alejandro Lizardi-Jiménez, Ulises García-Cruz, Juan Carlos Cuevas-Bernardino, José Manuel Cervantes-Uc, Neith Pacheco
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 9, p 2093 (2021)
The effect of temperature (60, 70, 80, and 90 °C) and time (30, 45, 60, 75, and 90 min) on citric acid extraction of Haden mango (Mangifera indica L. cv. Haden) peel pectin was evaluated in the present study. In order to obtain a better understandin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ddf5bd4567014a00910ad655139b9299
Publikováno v:
Scientia Agropecuaria, Vol 4, Iss 3, Pp 181-190 (2013)
We have studied the kinetics of the color difference and chroma in the thermal process simple pulp (16 ° Brix) and concentrate (28 °Brix) Haden handle at different temperatures, the statistical variation of the colorimetric parameters L*, AE* and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c719d6b877b545e68306e483b1ddbd5b
Autor:
Teresa Ayora-Talavera, Neith Pacheco, Juan Carlos Cuevas-Bernardino, M.A. Lizardi-Jiménez, Iván Emanuel Herrera-Pool, Ulises García-Cruz, José M. Cervantes-Uc, Sergio Valdivia-Rivera
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 2093, p 2093 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 9
Foods
Volume 10
Issue 9
The effect of temperature (60, 70, 80, and 90 °C) and time (30, 45, 60, 75, and 90 min) on citric acid extraction of Haden mango (Mangifera indica L. cv. Haden) peel pectin was evaluated in the present study. In order to obtain a better understandin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientia Agropecuaria, Vol 4, Iss 3, Pp 181-190 (2013)
Scientia Agropecuaria; Vol. 4 No. 3 (2013): July-September; 181-190
Scientia Agropecuaria; Vol. 4 Núm. 3 (2013): Julio-Septiembre; 181-190
Revistas Universidad Nacional de Trujillo
Universidad Nacional de Trujillo
instacron:UNITRU
Scientia Agropecuaria; Vol. 4 No. 3 (2013): July-September; 181-190
Scientia Agropecuaria; Vol. 4 Núm. 3 (2013): Julio-Septiembre; 181-190
Revistas Universidad Nacional de Trujillo
Universidad Nacional de Trujillo
instacron:UNITRU
We have studied the kinetics of the color difference and chroma in the thermal process simple pulp (16 ° Brix) and concentrate (28 °Brix) Haden handle at different temperatures, the statistical variation of the colorimetric parameters L*, AE* and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.