Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Haddad, Felipe Furtini"'
Publikováno v:
British Food Journal, 2023, Vol. 126, Issue 2, pp. 682-697.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-03-2023-0225
Autor:
Haddad, Felipe Furtini, Ribeiro, Ana Paula Lima, Vieira, Kelly Carvalho, Pereira, Rafaela Corrêa, Carneiro, João de Deus Souza
Publikováno v:
British Food Journal, 2022, Vol. 125, Issue 4, pp. 1282-1299.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-10-2021-1090
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Haddad, Felipe Furtini, Ramos, Fernanda de Melo, Bastos, Rejiane Avelar, Pinto, Sandra Maria, Carneiro, João de Deus Souza
Publikováno v:
Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 65, n. 377 (2010); 9-14
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 65, n. 377 (2010); 9-14
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 65, n. 377 (2010); 9-14
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
It was first carried out a survey of small and medium companies (dairy) located in the southern region of Minas Gerais which produce creamy. Then the creamy curd, produced by these companies and that are available in the market of the town Lavras - M
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::0b502f89552842d64b0ff7b1a35acd2d
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/144
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/144