Zobrazeno 1 - 10
of 382
pro vyhledávání: '"Hackman, Robert"'
Software Product Lines (SPLs) are families of related software products developed from a common set of artifacts. Most existing analysis tools can be applied to a single product at a time, but not to an entire SPL. Some tools have been redesigned/re-
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2107.07690
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fam, Vivien W., Charoenwoodhipong, Prae, Sivamani, Raja K., Holt, Roberta R., Keen, Carl L., Hackman, Robert M.
Publikováno v:
In Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics March 2022 122(3):614-629
Autor:
Choi, Ryan, Hulverson, Matthew A., Huang, Wenlin, Vidadala, Rama S.R., Whitman, Grant R., Barrett, Lynn K., Schaefer, Deborah A., Betzer, Dana P., Riggs, Michael W., Doggett, J. Stone, Hemphill, Andrew, Ortega-Mora, Luis Miguel, McCloskey, Molly C., Arnold, Samuel L.M., Hackman, Robert C., Marsh, Kennan C., Lynch, James J., Freiberg, Gail M., Leroy, Bruce E., Kempf, Dale J., Choy, Robert K.M., de Hostos, Eugenio L., Maly, Dustin J., Fan, Erkang, Ojo, Kayode K., Van Voorhis, Wesley C.
Publikováno v:
In International Journal for Parasitology May 2020 50(5):413-422
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hackman, Robert C., Corey, Lawrence
Publikováno v:
Clinical Infectious Diseases, 2007 Oct . 45(8), 958-965.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4485621
Autor:
Weimann, James M., Charlton, Carol A., Brazelton, Timothy R., Hackman, Robert C., Blau, Helen M.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2003 Feb . 100(4), 2088-2093.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3138489
Autor:
Lan, Yongli, Wu, Jin, Wang, Xuejiao, Sun, Xuchun, Hackman, Robert M., Li, Zhixi, Feng, Xianchao
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 October 2017 232:777-787
Autor:
Hulverson, Matthew A., Choi, Ryan, Arnold, Samuel L.M., Schaefer, Deborah A., Hemphill, Andrew, McCloskey, Molly C., Betzer, Dana P., Müller, Joachim, Vidadala, Rama S.R., Whitman, Grant R., Rivas, Kasey L., Barrett, Lynn K., Hackman, Robert C., Love, Melissa S., McNamara, Case W., Shaughnessy, Thomas K., Kondratiuk, Alison, Kurnick, Matthew, Banfor, Patricia N., Lynch, James J., Freiberg, Gail M., Kempf, Dale J., Maly, Dustin J., Riggs, Michael W., Ojo, Kayode K., Van Voorhis, Wesley C.
Publikováno v:
In International Journal for Parasitology October 2017 47(12):753-763