Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Haase, N.U."'
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 December 2018 201:416-424
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 November 2017 175:473-483
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Haase, N.U, Weber, L
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2003 56(2):207-209
Autor:
Haase, N.U.1 (AUTHOR) norbert.haase@mri.bund.de, Grothe, K.-H.1 (AUTHOR), Matthäus, B.1 (AUTHOR), Vosmann, K.1 (AUTHOR), Lindhauer, M.G.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Aug2012, Vol. 29 Issue 8, p1230-1238. 9p. 5 Charts, 4 Graphs.
Autor:
Haase, N.U., Haverkort, A.J.
The papers in this book reflect societal and commercial changes such as consumer behaviour and marketing aspects in relation to fresh and processed potatoes in western, central and eastern Europe. Seed trade between western and central Europe is ente
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::265fd803d18ddae3f79fa2be82676a06
https://research.wur.nl/en/publications/potato-developments-in-a-changing-europe
https://research.wur.nl/en/publications/potato-developments-in-a-changing-europe
Autor:
Haase, N.U.
Publikováno v:
In Acrylamide and other hazardous compounds in heat-treated foods 2006:41-59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.