Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Haas, Jere Douglas"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Huey, Samantha Lee, Venkatramanan, Sudha, Udipi, Shobha A., Finkelstein, Julia Leigh, Ghugre, Padmini, Haas, Jere Douglas, Thakker, Varsha, Thorat, Aparna, Salvi, Ashwini, Kurpad, Anura V., Mehta, Saurabh
Publikováno v:
Frontiers in nutrition, 4:39
Biofortification, a method for increasing micronutrient content of staple crops, is a promising strategy for combating major global health problems, such as iron and zinc deficiency. We examined the acceptability of recipes prepared using iron- and z
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Neufeld, Lynnette M.1 lneufeld@correo.insp.mx, Haas, Jere Douglas2, Ruel, Marie T.3, Grajeda, Rubén4, Naehers, Luke P.5
Publikováno v:
Pan American Journal of Public Health / Revista Panamericana de Salud Pública. Feb2004, Vol. 15 Issue 2, p111-118. 9p. 3 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grieger, Jessica, Haas, Jere Douglas, Murray-Kolb, Laura E, Kris-Etherton, Penny, Beard, John
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1231::63db84ddf7fe9b52216c0e785fdf3460
https://hdl.handle.net/11541.2/114665
https://hdl.handle.net/11541.2/114665
Autor:
Huey SL; Division of Nutritional Sciences, Cornell University, Ithaca, NY, United States., Venkatramanan S; Division of Nutritional Sciences, Cornell University, Ithaca, NY, United States., Udipi SA; Department of Food Science and Nutrition, SNDT Women's University, Mumbai, India., Finkelstein JL; Division of Nutritional Sciences, Cornell University, Ithaca, NY, United States.; St. John's Research Institute, Division of Nutrition, Bangalore, India.; Institute for Nutritional Sciences, Global Health, and Technology (INSiGHT), Cornell University, Ithaca, NY, United States., Ghugre P; Department of Food Science and Nutrition, SNDT Women's University, Mumbai, India., Haas JD; Division of Nutritional Sciences, Cornell University, Ithaca, NY, United States., Thakker V; Department of Food Science and Nutrition, SNDT Women's University, Mumbai, India., Thorat A; Department of Food Science and Nutrition, SNDT Women's University, Mumbai, India., Salvi A; Department of Food Science and Nutrition, SNDT Women's University, Mumbai, India., Kurpad AV; St. John's Research Institute, Division of Nutrition, Bangalore, India., Mehta S; Division of Nutritional Sciences, Cornell University, Ithaca, NY, United States.; St. John's Research Institute, Division of Nutrition, Bangalore, India.; Institute for Nutritional Sciences, Global Health, and Technology (INSiGHT), Cornell University, Ithaca, NY, United States.
Publikováno v:
Frontiers in nutrition [Front Nutr] 2018 Oct 18; Vol. 5, pp. 92. Date of Electronic Publication: 2018 Oct 18 (Print Publication: 2018).