Zobrazeno 1 - 10
of 84
pro vyhledávání: '"HYDROSTATIC HIGH PRESSURE"'
Publikováno v:
Photosynthetica, Vol 61, Iss 3, Pp 308-317 (2023)
Color-tuning is a critical survival mechanism for photosynthetic organisms. Calcium ions are believed to enhance both spectral tuning and thermostability in obligatory calcium-containing sulfur purple bacteria. This study examined the thermo- and pie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5289cc7900b04fa9bc8381cde4706cd9
Autor:
Matilde D’Arrigo, Jonathan Delgado-Adámez, Javier Rocha-Pimienta, M. Esperanza Valdés-Sánchez, M. Rosario Ramírez-Bernabé
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 1, p 149 (2024)
The influence of applying hydrostatic high pressure (HHP) to red grape pomace cv. Tempranillo was studied to obtain an ingredient rich in bioactive compounds for the manufacture of food products. Four treatments were investigated: (i) 600 MPa/1 s; (i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8e4b7e5b7394c4c829092a78afbbb4f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manuel Alejandro Uranga-Soto, Manuel Alejandro Vargas-Ortiz, Josefina León-Félix, José Basilio Heredia, María Dolores Muy-Rangel, Dominique Chevalier-Lucia, Laetitia Picart-Palmade
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 4, p 1190 (2022)
The effects of hydrostatic (HHP) and dynamic (HPH) high-pressure treatments on the activity of pectin methylesterase (PME) and polyphenol oxidase (PPO) as well as the physicochemical quality attributes of ‘Ataulfo’ mango nectar were assessed. HHP
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e392f16fe2d641d9a0731228f985e53f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manuel Alejandro Uranga-Soto, Manuel Alejandro Vargas-Ortiz, Josefina León-Félix, José Basilio Heredia, María Dolores Muy-Rangel, Dominique Chevalier-Lucia, Laetitia Picart-Palmade
Publikováno v:
Molecules; Volume 27; Issue 4; Pages: 1190
The effects of hydrostatic (HHP) and dynamic (HPH) high-pressure treatments on the activity of pectin methylesterase (PME) and polyphenol oxidase (PPO) as well as the physicochemical quality attributes of ‘Ataulfo’ mango nectar were assessed. HHP
Autor:
Magali Lucia Rosa Gonzalez, Mariana Combina, M.C. Lerena, Laura Analia Mercado, Natalia Szerman, M. Cristiani, María Cecilia Rojo
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Zygosaccharomyces rouxii is the most frequent spoilage yeast species detected in concentrated grape juice. In order to reduce Z. rouxii populations and consequently extend the microbiological shelf life of this product, different programs of thermal
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Oncology Reports
It is well known that hydrostatic pressure (HP) is a physical parameter that is now regarded as an important variable for life. High hydrostatic pressure (HHP) technology has influenced biological systems for more than 100 years. Food and bioscience