Zobrazeno 1 - 10
of 475
pro vyhledávání: '"HUYS, G."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pablos, M., Huys, G., Cnockaert, M., Rodríguez-Calleja, J.M., Otero, A., Santos, J.A., García-López, M.L.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2011 147(3):203-210
Autor:
Marí-Almirall, M., Cosgaya, C., Higgins, P.G., Van Assche, A., Telli, M., Huys, G., Lievens, B., Seifert, H., Dijkshoorn, L., Roca, I., Vila, Jordi
Publikováno v:
In Clinical Microbiology and Infection March 2017 23(3):210-210
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science August 2007 90(8):3572-3578
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2006 16(12):1470-1476
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2005 102(2):221-230
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2003 81(1):1-10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Korhonen, J.M., van Hoek, A.H.A.M., Saarela, M., Huys, G., Tosi, L., Mayrhofer, S., Wright, A.
Publikováno v:
Korhonen, J-M, Van Hoek, A H A M, Saarela, M, Huys, G, Tosi, L, Mayrhofer, S & von Wright, A 2010, ' Antimicrobial susceptibility of Lactobacillus rhamnosus ', Beneficial Microbes, vol. 1, no. 1, pp. 75-80 . https://doi.org/10.3920/BM2009.0002
Beneficial Microbes 1 (2010) 1
Beneficial Microbes, 1(1), 75-80
Beneficial Microbes 1 (2010) 1
Beneficial Microbes, 1(1), 75-80
We aimed to determine the minimum inhibitory concentrations (MICs) of Lactobacillus rhamnosus (n=75) strains, to study their antibiotic resistance genes with microarray, and to assess the microbiological cut-off values of tested antimicrobial agents.