Zobrazeno 1 - 10
of 6 541
pro vyhledávání: '"HUYS, G."'
Autor:
von Vaupel Klein, J. C.
Publikováno v:
Crustaceana, 1992 Jul 01. 63(1), 110-112.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20104780
Autor:
Ferrari, Frank D.
Publikováno v:
Journal of Crustacean Biology, 1992 Nov 01. 12(4), 731-732.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1548852
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Frost, Bruce W.
Publikováno v:
Limnology and Oceanography, 1993 Mar 01. 38(2), 478-478.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2837833
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pablos, M., Huys, G., Cnockaert, M., Rodríguez-Calleja, J.M., Otero, A., Santos, J.A., García-López, M.L.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2011 147(3):203-210
Autor:
Marí-Almirall, M., Cosgaya, C., Higgins, P.G., Van Assche, A., Telli, M., Huys, G., Lievens, B., Seifert, H., Dijkshoorn, L., Roca, I., Vila, Jordi
Publikováno v:
In Clinical Microbiology and Infection March 2017 23(3):210-210
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science August 2007 90(8):3572-3578
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2006 16(12):1470-1476
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2005 102(2):221-230