Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"HUGI, Christoph"'
Autor:
Hengevoss, Dirk, Misev, Victor, Feigl, Viktória, Fekete-Kertész, Ildikó, Molnár, Mónika, Balomenos, Efthymios, Davris, Panagiotis, Hugi, Christoph, Lenz, Markus
Publikováno v:
In Cleaner Waste Systems April 2024 7
Autor:
Roth, Christine, Wünsch, Robin, Dinkel, Fredy, Hugi, Christoph, Wülser, Richard, Antes, Ralf, Thomann, Michael
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 15 February 2022 336
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Breitenmoser, Lena, Gross, Thomas, Huesch, Ragini, Rau, Julius, Dhar, Hiya, Kumar, Sunil, Hugi, Christoph, Wintgens, Thomas
Publikováno v:
In Journal of Environmental Management 15 April 2019 236:396-412
Autor:
Kupriyashkina, Elena, Pylypenko, Liudmyla, Sevastyanova, Olena, Mazurenko, Kseniya, Hugi, Christoph, Breitenmoser, Lena, Krusir, Galyna, Malyovanyi, Myroslav
Publikováno v:
Ecological Engineering & Environmental Technology (EEET); 2024, Vol. 25 Issue 2, p31-40, 10p
Autor:
Breitenmoser, Lena, Dhar, Hiya, Gross, Thomas, Bakre, Milan, Huesch, Ragini, Hugi, Christoph, Wintgens, Thomas, Kumar, Rakesh, Kumar, Sunil
Publikováno v:
In Bioresource Technology April 2018 254:224-230
Publikováno v:
In Solar Energy 1 November 2016 137:317-327
Autor:
Korkach, Hanna V., Kotuzaki, Olena M., Shunko, Hanna S., Krusir, Galina V., Hugi, Christoph, Breitenmoser, Lena
Publikováno v:
Journal of Chemistry and Technologies; Том 31 № 1 (2023): Journal of Chemistry and Technologies; 128-139
Journal of Chemistry and Technologies; Vol. 31 No. 1 (2023): Journal of Chemistry and Technologies; 128-139
Journal of Chemistry and Technologies; Vol. 31 No. 1 (2023): Journal of Chemistry and Technologies; 128-139
In recent years, there has been a growing interest in the use of food industry biomass products or waste as alternative formulation components that have a rich chemical composition. This group includes okara, a by-product of soy milk and tofu product
Autor:
Krusir, Galina V., Hugi, Christoph, Breitenmoser, Lena, Pylypenko, Liudmyla N., Sevastyanova, Elena V., Mazurenko, Kseniia I.
Publikováno v:
Journal of Chemistry and Technologies; Том 30 № 4 (2022): Journal of Chemistry and Technologies; 558-567
Journal of Chemistry and Technologies; Vol. 30 No. 4 (2022): Journal of Chemistry and Technologies; 558-567
Journal of Chemistry and Technologies; Vol. 30 No. 4 (2022): Journal of Chemistry and Technologies; 558-567
The role and sources of digestive enzyme inhibitors, which are effective correctors of digestive processes in the body, are characterized. Screening of vegetable raw materials zoned in Ukraine for the content of pancreatic α-amylase inhibitors showe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.