Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"HU Xiu-ting"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 10, Pp 1-5 (2022)
Objective: The objective of this study is to investigate the effect of egg white powder addition on the fried characteristics of surimi and its influencing mechanism. Methods: The cheap silver carp was used as raw material, and the egg white powder w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/289841ec71e543f29ecc9812ce2b28b0
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 6, Pp 40-44 (2022)
Objective: The objective of this study isto investigatethe protein and frying characteristics of grass carp, silver carp and pangasius fish surimi. Methods: The frying characteristics of surimi were characterized by measuring porosity, hardness, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c5e904183dc487b946ece614bf415de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.