Zobrazeno 1 - 10
of 34 882
pro vyhledávání: '"HS-SPME"'
Publikováno v:
Journal of Nanjing Agricultural University / Nanjuing Nongye Daxue Xuebao. Jul2024, Vol. 47 Issue 4, p760-771. 12p.
Autor:
Jiahao LI, Yaoying ZENG, Yubo XIONG, Jiehai SHE, Zhuojun YU, Hangyu GUO, Wen XIONG, Lin GONG, Wenhua ZHOU
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 21, Pp 234-245 (2024)
In order to study the key flavor characteristics and the influence of oxidation degree of oil on warmed-over flavor of pre-prepared steamed pork with preserved vegetable. The volatile flavor compounds and taste indexes of different brands of pre-prep
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de29cfc7a47648dca716cf9ba3b732f5
Autor:
Breschi, Carlotta1 (AUTHOR) carlotta.breschi@unifi.it, Ieri, Francesca2 (AUTHOR) francesca.ieri@cnr.it, Calamai, Luca3 (AUTHOR) luca.calamai@unifi.it, Miele, Alessandra3 (AUTHOR) alessandra.miele@unifi.it, D'Agostino, Silvia3 (AUTHOR) silvia.dagostino@unifi.it, Melani, Fabrizio1 (AUTHOR) fabrizio.melani@unifi.it, Zanoni, Bruno3 (AUTHOR) bruno.zanoni@unifi.it, Mulinacci, Nadia1 (AUTHOR) nadia.mulinacci@unifi.it, Cecchi, Lorenzo3 (AUTHOR) lo.cecchi@unifi.it
Publikováno v:
Separations (2297-8739). Sep2024, Vol. 11 Issue 9, p266. 21p.
Autor:
Zhou, Qiaoyi1 (AUTHOR), Liang, Dongxia1 (AUTHOR), Ling, Caijin1 (AUTHOR) lingcaijin@163.com, Gao, Liyang1 (AUTHOR), Ling, Zhi2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Oct2024, Vol. 12 Issue 10, p7913-7923. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.