Zobrazeno 1 - 10
of 36 846
pro vyhledávání: '"HS/SPME"'
Autor:
Jiahao LI, Yaoying ZENG, Yubo XIONG, Jiehai SHE, Zhuojun YU, Hangyu GUO, Wen XIONG, Lin GONG, Wenhua ZHOU
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 21, Pp 234-245 (2024)
In order to study the key flavor characteristics and the influence of oxidation degree of oil on warmed-over flavor of pre-prepared steamed pork with preserved vegetable. The volatile flavor compounds and taste indexes of different brands of pre-prep
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de29cfc7a47648dca716cf9ba3b732f5
Autor:
Wang, Yueping a, 1, Huang, Yequn b, 1, Song, Lianping a, 1, Wang, Hong a, Wan, Li a, Pang, Jinqian a, Liang, Wenjuan a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 November 2024 459
Autor:
Wang, Renjie a, b, c, Liu, Yu a, c, Wang, Yongcheng a, Bai, Chunqing a, Jiang, Yong a, Yuan, Meilan a, Zhao, Li a, ⁎, Chen, Lili a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2025 463 Part 2
Autor:
Ning, Miao a, b, c, 1, He, Kairu a, b, c, 1, Zhang, Dexi d, 1, Liu, Shengjia a, b, c, Zhang, Yuxin a, b, c, Min, Jie a, b, c, Wu, Rina a, b, c, Zhang, Shuli d, ⁎, Wu, Junrui a, b, c, ⁎⁎
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis January 2025 137 Part B
Autor:
Szymczak, Kamil1 (AUTHOR) kamil.szymczak@p.lodz.pl, Nawrocka, Justyna2 (AUTHOR) justyna.nawrocka@biol.uni.lodz.pl, Bonikowski, Radosław1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Dec2024, Vol. 25 Issue 24, p13478. 14p.
Autor:
He, Hailin a, 1, Jian, Cuiwen a, 1, Yang, Baoxin a, Wang, Jinxuan a, Su, Xiaochun a, Lv, Beibei a, Sun, Minghao a, Li, Shubo a, c, Guo, Yuan b, d, ⁎
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis November 2024 135
Autor:
Zhang, Chan a, b, c, ⁎, Wang, Congcong a, Wang, Haijiao a, Ablimit, Arzugul a, Sun, Qing a, Dong, Huijun a, Zhang, Bobo d, Hu, Wenlin e, Liu, Chengjian f, Wang, Chengtao a, b, c, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2025 464 Part 3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.