Zobrazeno 1 - 10
of 604
pro vyhledávání: '"HRMAS"'
Autor:
David Castejón, José Segura, Karen Paola Cruz-Díaz, Víctor Remiro, María Encarnación Fernández-Valle, María Dolores Romero de Ávila, Palmira Villa, María Isabel Cambero
Publikováno v:
Analytica, Vol 5, Iss 2, Pp 170-186 (2024)
For the first time, High-Resolution Magic Angle Nuclear Magnetic Resonance spectroscopy (NMR-HRMAS) was applied to directly identify specific metabolites from a Spanish raw ewe’s milk and enzymatic coagulation pressed-curd cheese (Protected Geograp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0059a89a97a14fcd96624c4166a48675
Autor:
Sujatha Kandasamy, Won-Seo Park, In-Seon Bae, Jayeon Yoo, Jeonghee Yun, Van-Ba Hoa, Jun-Sang Ham
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 21, p 3483 (2024)
This study highlights the differences in the metabolomes of cow milk yoghurt (CY) and goat milk yoghurt (GY) using a nuclear magnetic resonance (NMR)-based metabolomic approach. The 1H HRMAS-NMR spectrum displayed 21 metabolites comprising organic ac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5482e0472e4f45639409eebdc88f1b5d
Publikováno v:
Brain Sciences, Vol 14, Iss 5, p 409 (2024)
Glioblastoma (GBM) stands as the most prevalent and lethal malignant brain tumor, characterized by its highly infiltrative nature. This study aimed to identify additional MRI and metabolomic biomarkers of GBM and its impact on healthy tissue using an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef640b60f34c488f9022cc01e1698e63
Autor:
Ilaria Finore, Luigi Leone, Alessia Gioiello, Ida Romano, Silvana Cangemi, Pierluigi Mazzei, Alessandro Piccolo, Andrea Cattaneo, Barbara Nicolaus, Margarita Kambourova, Annarita Poli, Licia Lama
Publikováno v:
Chemical and Biological Technologies in Agriculture, Vol 10, Iss 1, Pp 1-19 (2023)
Abstract Background The management of the organic waste recycling process determines the interest in the thermophiles microorganisms involved in composting. Although many microbial enzymes have been isolated and studied for their industrial and comme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/00d3c94a943f42b684e1307f38835eb4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
María Martín-Grau, Mercedes Pardo-Tendero, Pilar Casanova, Mar Dromant, Vannina G. Marrachelli, Jose Manuel Morales, Consuelo Borrás, Serena Pisoni, Sabrina Maestrini, Anna M. Di Blasio, Daniel Monleon
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 10, p 1808 (2023)
Non-alcoholic fatty liver disease (NAFLD) is a condition in which excess fat builds up in the liver. To date, there is a lack of knowledge about the subtype of lipid structures affected in the early stages of NAFLD. The aim of this study was to analy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10082b0ad5fc4e08be1983ccfbaad756
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.