Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"HPLC-FLD/DAD"'
Autor:
Marta Ciecierska, Urszula Komorowska
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 21, p 3378 (2024)
Grilling has become a widespread method of thermal food processing. However, food prepared in this way may be a source of carcinogenic organic compounds, such as polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs). The present study aimed to evaluate the impact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/761a3076e35d41de911a8127fe8fe849
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 2, p 438 (2021)
Antifungal agents are commonly used in the meat industry to prevent the growth of unwanted moulds, such as toxigenic ones, on dry-cured meat products. For enhancing the application of antifungals, their mode of action must be evaluated. Their effect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86c89759d74644ae99dc929d718d8c57
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 438, p 438 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 2
Foods
Volume 10
Issue 2
Antifungal agents are commonly used in the meat industry to prevent the growth of unwanted moulds, such as toxigenic ones, on dry-cured meat products. For enhancing the application of antifungals, their mode of action must be evaluated. Their effect
Autor:
Jolanta Kowalska, Ewa Majewska, M. Ciecierska, Beata Drużyńska, Rafał Wołosiak, Dorota Derewiaka
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology
The aim of this research was to establish the effect of mild roasting on coffee beans contamination level by polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs). The materials investigated were green Arabica and Robusta coffee beans imported from different count
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.