Zobrazeno 1 - 10
of 210
pro vyhledávání: '"HOPKINSON, ANDREW"'
Autor:
Elnaggar, Omar, Arelhi, Roselina, Coenen, Frans, Hopkinson, Andrew, Mason, Lyndon, Paoletti, Paolo
Sleep behaviour and in-bed movements contain rich information on the neurophysiological health of people, and have a direct link to the general well-being and quality of life. Standard clinical practices rely on polysomnography for sleep assessment;
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2301.03469
Sleep posture is linked to several health conditions such as nocturnal cramps and more serious musculoskeletal issues. However, in-clinic sleep assessments are often limited to vital signs (e.g. brain waves). Wearable sensors with embedded inertial m
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2205.10778
Publikováno v:
In Information Fusion July 2023 95:215-236
In this paper we introduce the notion of Demand-Weighted Completeness, allowing estimation of the completeness of a knowledge base with respect to how it is used. Defining an entity by its classes, we employ usage data to predict the distribution ove
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1804.11109
Autor:
Henderson, Jessica, Mari, Tyler, Hopkinson, Andrew, Byrne, Adam, Hewitt, Danielle, Newton-Fenner, Alice, Giesbrecht, Timo, Marshall, Alan, Stancák, Andrej, Fallon, Nicholas
Publikováno v:
In Behavioural Brain Research 5 July 2022 429
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aladdad, Afnan M., Amer, Mahetab H., Sidney, Laura, Hopkinson, Andrew, White, Lisa J., Alexander, Cameron, Rose, Felicity R.A.J.
Publikováno v:
In Acta Biomaterialia 1 September 2019 95:427-438
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Quality and Preference July 2017 59:141-149