Zobrazeno 1 - 10
of 173
pro vyhledávání: '"HOLZER, Z."'
Publikováno v:
In Livestock Production Science 2002 77(2):287-299
Publikováno v:
Pastos; Vol. 8, Núm. 2 (1978): Revista Pastos; 325-330
POLI-RED. Revistas Digitales Politécnicas
instname
POLI-RED. Revistas Digitales Politécnicas
instname
Se trataron dos muestras de forraje fibroso (paja de trigo y heno de avena) con vapor y cuatro niveles de NaOH 0, 3, 4 y 5 % para estudiar el efecto sobre la digestibilidad "m vitro" y componentes celulares. Los resultados demuestran un afecto positi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::eda38273effffaefac95c5e7de70be1f
http://polired.upm.es/index.php/pastos/article/view/697
http://polired.upm.es/index.php/pastos/article/view/697
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.