Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"HOLLAND, J. W."'
Autor:
Holland, J. W.
Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) gill was found to generate three main lipoxygenase products, namely 12-hydroxyeicosatetraenoic acid (12-HETE), 12- hydroxyeicosapentaenoic acid (12-HEPE) and 14-hydroxydocosahexaenoic acid (14-HDHE) and to a lesser
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.637290
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal (Water Pollution Control Federation), 1984 Dec 01. 56(12), 1269-1276.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25042495
Autor:
Greenwood, Holland, J. W.
Publikováno v:
The British Medical Journal, 1899 Apr . 1(1999), 999-999.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20260338
Publikováno v:
The British Medical Journal, 1965 Oct 01. 2(5466), 880-880.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25404036
Publikováno v:
Jensen, H B, Poulsen, N A, Holland, J W & Larsen, L B 2010, ' Linking post-translational modifications of caseins to coagulation properties of milk ', Inaugural Inter-Institute Poster Symposium, Brisbane, Australia, 01/10/2010 .
Aarhus University
Aarhus University
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::342f62f4eec36f28701bf5201f61fbb5
https://pure.au.dk/portal/da/publications/linking-posttranslational-modifications-of-caseins-to-coagulation-properties-of-milk(30ff866c-4d6b-4c08-9c53-4b263af37062).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/linking-posttranslational-modifications-of-caseins-to-coagulation-properties-of-milk(30ff866c-4d6b-4c08-9c53-4b263af37062).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.