Zobrazeno 1 - 10
of 177
pro vyhledávání: '"HOFFM"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gade Isaac Silvère, Chadeneau Corinne, Simo Richard Tagne, Talla Emmanuel, Atchade Alex De Theodore, Seité Paule, Vannier Brigitte, Laurent Sophie, Henoumont Celine, Nwabo Kamdje Armel H., Muller Jean-Marc
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 18, Iss 1, Pp 1523-1531 (2020)
This work concerns the isolation and structure elucidation of compounds obtained from the extract of leaves and stem bark of Combretum fragrans F. Hoffm. Both extracts and some isolated compounds were tested for antiproliferative activity on glioblas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b55399cfadaa43829b2412881414d130
Autor:
Meryem Slighoua, Ismail Mahdi, Fatima Zahrae Moussaid, Omkulthom Al Kamaly, Fatima Ez-zahra Amrati, Raffaele Conte, Aziz Drioiche, Asmaa Saleh, Abdelilah Iraqi Housseini, Amina Bari, Dalila Bousta
Publikováno v:
Metabolites, Vol 13, Iss 2, p 260 (2023)
Parsley (Petroselinum sativum Hoffm.) is renowned for its ethnomedicinal uses including managing pain, wound, and dermal diseases. We previously highlighted the estrogenic and anti-inflammatory properties of parsley and profiled the phytochemistry of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/253ce49035c94099806ef8d4a503288c
Autor:
Nadezhda Golubkina, Anastasia Moldovan, Mikhail Fedotov, Helene Kekina, Viktor Kharchenko, Gundar Folmanis, Andrey Alpatov, Gianluca Caruso
Publikováno v:
Plants, Vol 10, Iss 11, p 2528 (2021)
Production of functional food with high levels of selenium (Se) and iodine (I) obtained via plant biofortification shows significant difficulties due to the complex interaction between the two elements. Taking into account the known beneficial effect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e333f0d5b2f84a958245ef90ea67bc9d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.