Zobrazeno 1 - 10
of 108
pro vyhledávání: '"HOCKING, PAUL M."'
Autor:
SANDØE, PETER, HOCKING, PAUL M., FÖRKMAN, BJORN, HALDANE, KIRSTY, KRISTENSEN, HELLE H., PALMER, CLARE
Publikováno v:
Environmental Values, 2014 Dec 01. 23(6), 727-742.
Externí odkaz:
http://www.jstor.org/stable/43695197
Publikováno v:
In Drug Discovery Today: Disease Models Winter 2013 10(4):e225-e230
Autor:
Prashar, Ankush, Hocking, Paul M., Erichsen, Jonathan T., Fan, Qiao, Saw, Seang Mei, Guggenheim, Jeremy A.
Publikováno v:
In Experimental Eye Research 2009 89(1):42-48
Additional file 4: AF4. Supplementary tables. This file includes seven additional tables which support the manuscript, including lists of primers. These are referred to in the text as Table S1 etc. Full titles and legends are given for each table.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d51c7d5d217bd1e18e89c7845e304e1c
Additional file 3: AF3. Supplementary figures. This file includes seven additional figures which support the manuscript. These are referred to in the text as Fig. S1 etc. Full titles and legends are given for each figure.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::399617d976df762d8e687fb8cfb6c0cf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 13, Iss 1, p 494 (2012)
Abstract Background Broiler breeders fed ad libitum are characterised by multiple ovulation, which leads to poor shell quality and egg production. Multiple ovulation is controlled by food restriction in commercial flocks. However, the level of food r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4fb739e357dd4c329a1d3e9c38de046a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.