Zobrazeno 1 - 10
of 4 803
pro vyhledávání: '"HMW-GS"'
Autor:
Wang, Xiaofang1,2 (AUTHOR) hzauay@163.com, An, Yue2 (AUTHOR) c_j_p@webmail.hzau.edu.cn, Chen, Junpeng2 (AUTHOR) 13775998479@163.com, Wang, Mengwei2 (AUTHOR) 15342783401@163.com, Wang, Chengyang2 (AUTHOR), Hua, Wei1 (AUTHOR) huaweicau@hotmail.com, Wang, Qifei1 (AUTHOR) fei920214@sina.cn, Gao, Song1 (AUTHOR) g19521510293@163.com, Zhang, Daorong3 (AUTHOR) dongfanghong1998@163.com, Ling, Dong3 (AUTHOR) ld701@163.com, Ren, Xifeng2 (AUTHOR) renxifeng@mail.hzau.edu.cn, Zhu, Jinghuan1 (AUTHOR) renxifeng@mail.hzau.edu.cn
Publikováno v:
Agronomy. Jun2024, Vol. 14 Issue 6, p1158. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dai, Yi1 (AUTHOR) daiyi@yzu.edu.cn, Li, Jinfeng1 (AUTHOR), Shi, Juntao1 (AUTHOR), Gao, Yujiao1 (AUTHOR), Ma, Haigang1 (AUTHOR), Wang, Yonggang1 (AUTHOR), Ma, Hongxiang1 (AUTHOR) mahx@yzu.edu.com
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Jul2023, Vol. 24 Issue 13, p11072. 14p.
Autor:
Xiaofang Wang, Yue An, Junpeng Chen, Mengwei Wang, Chengyang Wang, Wei Hua, Qifei Wang, Song Gao, Daorong Zhang, Dong Ling, Xifeng Ren, Jinghuan Zhu
Publikováno v:
Agronomy, Vol 14, Iss 6, p 1158 (2024)
High-molecular-weight glutenin subunits (HMW-GS) are an important component of total cereal proteins in wheat. It is closely related to the processing quality of flour. Here, we analyzed allelic variations at the Glu-1 locus in 163 wheat accessions f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c36ed76f6034573aac482810740ddab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. V. Chebatareva
Publikováno v:
Труды по прикладной ботанике, генетике и селекции, Vol 184, Iss 3, Pp 221-232 (2023)
Background. The qualitative composition of wheat grain varies depending on the cultivar, soil and climate conditions, and agricultural practices. The allelic composition of glutenins in bread wheat cultivars is an important parameter for the analysis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2cdeabe948342a0b165be444ce31e47
Autor:
Yuliang Qiu1, Haiqiang Chen1, Shuangxi Zhang2, Jing Wang1, Lipu Du1, Ke Wang1 wangke03@caas.cn, Xingguo Ye1 yexingguo@caas.cn
Publikováno v:
Crop Journal (2095-5421). Dec2022, Vol. 10 Issue 6, p1717-1726. 10p.
Autor:
Wang, Yan1 (AUTHOR), Chen, Qing2 (AUTHOR), Li, Yang2 (AUTHOR), Guo, Zhenru2 (AUTHOR), Liu, Caihong2 (AUTHOR), Wan, Yongfang3 (AUTHOR), Hawkesford, Malcolm3 (AUTHOR), Zhu, Jing2 (AUTHOR), Wu, Wang2 (AUTHOR), Wei, Meiqiao2 (AUTHOR), Zhao, Kan2 (AUTHOR), Jiang, Yunfeng2 (AUTHOR), Zhang, Yazhou2 (AUTHOR), Xu, Qiang2 (AUTHOR), Kong, Li2 (AUTHOR), Pu, Zhien2 (AUTHOR), Deng, Mei2 (AUTHOR), Jiang, Qiantao2 (AUTHOR), Lan, Xiujin2 (AUTHOR), Wang, Jirui1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecular Breeding. Sep2021, Vol. 41 Issue 9, p1-15. 15p.