Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"HM pectin"'
Autor:
Saliha Moutaharrik, Luca Palugan, Matteo Cerea, Gabriele Meroni, Eleonora Casagni, Gabriella Roda, Piera Anna Martino, Andrea Gazzaniga, Alessandra Maroni, Anastasia Foppoli
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 16, Iss 4, p 508 (2024)
Oral colon delivery systems based on a dual targeting strategy, harnessing time- and microbiota-dependent release mechanisms, were designed in the form of a drug-containing core, a swellable/biodegradable polysaccharide inner layer and a gastroresist
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/499299cccce14c58ac73e252073b361e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Wang, J, Munk, M B, Skibsted, L H & Ahrné, L M 2022, ' Impact of pectin and whey minerals solubilized by lime juice on calcium bioaccessibility in yogurt based snacks ', Food Hydrocolloids, vol. 131, 107817 . https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2022.107817
Pectin is used in dairy products to improve texture, but it may also affect calcium absorption. The influence of pectins with different degrees of esterification on calcium bioaccessibility in yogurt snacks enriched with or without whey mineral conce
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3335b6c632001fbdd21da124e5efd1a0
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/impact-of-pectin-and-whey-minerals-solubilized-by-lime-juice-on-calcium-bioaccessibility-in-yogurt-based-snacks(50421b40-3b3e-48b3-a67b-4af0f14f2c09).html
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/impact-of-pectin-and-whey-minerals-solubilized-by-lime-juice-on-calcium-bioaccessibility-in-yogurt-based-snacks(50421b40-3b3e-48b3-a67b-4af0f14f2c09).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Prospero Di Pierro, Paolo Masi, Concetta Valeria L. Giosafatto, Tiziana Giancone, Silvana Cavella, Elena Torrieri
The effect of pectin surface density (ρ s) on the engineering properties of high methoxyl (HM) pectin-based edible films was determined in order to explore the role of ρ s on structure and functional properties. Films at different ρ s values (2.5,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0f66fe25e2faf03b2ea7b0a1868c061c
http://hdl.handle.net/11588/354856
http://hdl.handle.net/11588/354856
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.