Zobrazeno 1 - 10
of 481
pro vyhledávání: '"HLAVÁČ, Peter"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 27, Iss 1, Pp 103-114 (2023)
Beers are among the most popular drinks all over the world. The introduction of beers to the market must be preceded by lengthy physicochemical studies, which are essential to ensure the food safety of consumers. Studying the rheological and electric
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/051f18f579c5476a8b9f314ee71a1b9c
Autor:
Hlaváč, Peter1 (AUTHOR), Baňař, Petr1 (AUTHOR) petrbanar@seznam.cz, Stočes, Dominik1 (AUTHOR)
Publikováno v:
ZooKeys. 2024, Issue 1198, p173-184. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 24, Iss 2, Pp 67-71 (2020)
The aim of the paper was the evaluation of the microscopic, powder samples of flour by utilizing the fractal analysis. The powder particles were compared and submitted to fractal analysis. Three types of flour were studied, smooth flour, semi-flour a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5fea2eb9fe764a14a8dccbfebc52b93e