Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"HIRUNRATTANA, P."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
HIRUNRATTANA, P.1, LIMPISOPHON, K.1 fagikrl@ku.ac.th
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2019 Special Issue, p192-197. 6p.
Autor:
Ndakalimwe Naftal Gabriel, Kenneth Prudence Abasubong, Victoria Ndinelago Erasmus, Manoj Tukaram Kamble
This book describes sustainable aquaculture ingredients and additives uncovered in Africa and Asia. It also discusses current aquaculture research practices on alternative protein, carbohydrate, lipid, mineral, vitamin, and feed additives. It further
Drying and Valorisation of Food Processing Waste is a comprehensive guide that delves into the crucial role of advanced drying technologies in mitigating the issue of food waste. This book evaluates the current research, technologies, and methodologi