Zobrazeno 1 - 10
of 160
pro vyhledávání: '"HIROOKA, ELISA YOKO"'
Autor:
da Silva, André Ribeiro, Pomini, Tuany Marin, de Queiroz Cancian, Mariana Assis, Sataque Ono, Elisabete Yurie, Maciel, Leonardo Fonseca, Hirooka, Elisa Yoko
Publikováno v:
In Food Control October 2024 164
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mudenuti, Natália Vicente de Rezende, de Camargo, Adriano Costa, de Alencar, Severino Matias, Danielski, Renan, Shahidi, Fereidoon, Madeira, Tiago Bervelieri, Hirooka, Elisa Yoko, Spinosa, Wilma Aparecida, Grossmann, Maria Victória Eiras
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2021 42
Autor:
Hirozawa, Melissa Tiemi, Ono, Mario Augusto, de Souza Suguiura, Igor Massahiro, Bordini, Jaqueline Gozzi, Hirooka, Elisa Yoko, Ono, Elisabete Yurie Sataque
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology; Sep2024, Vol. 55 Issue 3, p2527-2538, 12p
Autor:
Hirozawa, Melissa Tiemi, Ono, Mario Augusto, de Souza Suguiura, Igor Massahiro, Bordini, Jaqueline Gozzi, Hirooka, Elisa Yoko, Ono, Elisabete Yurie Sataque
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology; September 2024, Vol. 55 Issue: 3 p2527-2538, 12p
Autor:
Mudenuti, Natália Vicente de Rezende, de Camargo, Adriano Costa, Shahidi, Fereidoon, Madeira, Tiago Bervelieri, Hirooka, Elisa Yoko, Grossmann, Maria Victória Eiras
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods November 2018 50:164-171
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Francisco Fukumoto, Amanda Alcaide1 (AUTHOR), Alves Pimenta, José Augusto1 (AUTHOR) josepimenta37@gmail.com, Hirooka, Elisa Yoko2 (AUTHOR), Kuroda, Emília Kiyomi1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Environmental Technology. Jan2024, Vol. 45 Issue 3, p431-453. 23p.
Publikováno v:
British Food Journal, 2017, Vol. 119, Issue 9, pp. 2117-2127.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-09-2016-0423
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology October 2016 72:175-181