Zobrazeno 1 - 10
of 261
pro vyhledávání: '"HILHORST, R."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oudgenoeg, G., Piersma, S., Boeriu, C., Gruppen, H., Hessing, M., Voragen, A.G.J., Laane, C., Hilhorst, R.
Publikováno v:
Industrial Proteins, 8, 14-16
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::3ccacb0836d9029547480a0409d5b45b
https://research.wur.nl/en/publications/peroxidase-mediated-cross-linking-of-proteins-and-carbohydrates-t
https://research.wur.nl/en/publications/peroxidase-mediated-cross-linking-of-proteins-and-carbohydrates-t
Publikováno v:
International Symposium in Foods, 2-4 October, at Denmark
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9b6348d420d0d85908c528e40b88ed55
https://research.wur.nl/en/publications/peroxidase-mediated-oxidative-cross-linking-of-proteins-and-carbo-2
https://research.wur.nl/en/publications/peroxidase-mediated-oxidative-cross-linking-of-proteins-and-carbo-2
Publikováno v:
Bioresource Technology, 73, 183-185
Bioresource Technology 73 (2000)
Bioresource Technology 73 (2000)
The bulbs of Gladiolus klattianus are used in Burkina Faso in food processing. Activities of α-amylase and β-amylase were reported within those bulbs for the first time. The purification of the β-amylase involved buffer extraction, ammonium sulfat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ca6809b3c48ed69d68f7ee17d4ac9de4
Publikováno v:
Proceedings of the VIII Meeting on Industrial Applications of Enzymes
Proceedings of the VIII Meeting on Industrial Applications of Enzymes. Asociacion de Quimicos del Instituto Quimico de Sarria
Proceedings 2nd European symposium on enzymes in grain processing ESEGP-2, Helsinki, Finland, 8-10 December 1999
Proceedings 2nd European symposium on enzymes in grain processing ESEGP-2, Helsinki, Finland, 8-10 December 1999. VTT Technical Research Centre of Finland
Proceedings of the VIII Meeting on Industrial Applications of Enzymes. Asociacion de Quimicos del Instituto Quimico de Sarria
Proceedings 2nd European symposium on enzymes in grain processing ESEGP-2, Helsinki, Finland, 8-10 December 1999
Proceedings 2nd European symposium on enzymes in grain processing ESEGP-2, Helsinki, Finland, 8-10 December 1999. VTT Technical Research Centre of Finland
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::be58c242a160b5ff119eb15769f6a900
https://research.wur.nl/en/publications/on-the-mechanism-of-action-of-peroxidase-in-wheat-dough-3
https://research.wur.nl/en/publications/on-the-mechanism-of-action-of-peroxidase-in-wheat-dough-3
Publikováno v:
Flavins and flavoproteins XII
Flavins and flavoproteins XII. Calgary: University Press
Flavins and flavoproteins XII. Calgary: University Press
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9221896823503858890801348b9c187a
https://research.wur.nl/en/publications/accelerated-oxidation-of-dihydroflavoquinone-by-a-flavin-binding-
https://research.wur.nl/en/publications/accelerated-oxidation-of-dihydroflavoquinone-by-a-flavin-binding-