Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"HERNANDEZ RODRIGUEZ, Monica"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cicala, Francesco, Moore, James D., Cáceres-Martínez, Jorge, Del Río-Portilla, Miguel A., Hernández-Rodríguez, Mónica, Vásquez-Yeomans, Rebeca, Rocha-Olivares, Axayácatl
Publikováno v:
In Journal of Invertebrate Pathology May 2018 154:19-23
Autor:
Cruz-Flores, Roberto, Cáceres-Martínez, Jorge, Muñoz-Flores, Monserrat, Vásquez-Yeomans, Rebeca, Hernández Rodriguez, Mónica, Ángel Del Río-Portilla, Miguel, Rocha-Olivares, Axayácatl, Castro-Longoria, Ernestina
Publikováno v:
In Journal of Invertebrate Pathology October 2016 140:58-67
Autor:
Cruz-Flores, Roberto, Hernández Rodríguez, Mónica, Flores, Jesús Salvador Olivier Guirado, Dhar, Arun K.
Publikováno v:
In Journal of Microbiological Methods January 2022 192
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Thermal Biology 2009 34(7):372-376
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
HERNANDEZ RODRIGUEZ, Monica, YPERMAN, Jan, CARLEER, Robert, MAGGEN, Jens, VANDERHEYDEN, Sara, Falcon Hernandez, Jose, Otero Calvis, Alexis, Gryglewicz, Grazyna
Activated carbon produced by a traditional two-step activation procedure from coffee husks (HAC) and cocoa seed husks (CAC) were used as adsorbents for Ni(II) removal in aqueous solution. Temperature, activation time and added water amount used durin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______105::b33b74ffad2e97b2fc9bf4ccb357f90e
http://hdl.handle.net/1942/27973
http://hdl.handle.net/1942/27973