Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"HENSHAW, F.O."'
Publikováno v:
In Food Structure January 2015 3:12-20
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 36, No 1 (2018); 124 – 134
The aim of this study was to evaluate the effectiveness of green plantain peel and pulp flour blends as coating on the textural properties and oil uptake of fried fish fillet. Plantain peel flour and plantain pulp flour were mixed in ratios 0:100, 5:
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 36, No 1 (2018); 36 – 44
This study evaluated the influence of fat content and choice of packaging material on the functional properties and shelf stability of dika nut flour. Dika nut flour was partially defatted to achieve two levels of fat content (12 and 9% fat). The par
Publikováno v:
IOSR Journal of Environmental Science, Toxicology and Food Technology. 11:53-59
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 34, No 1 (2016); 72-80
Describing the sensory characteristics of new or modified products is an integral part of food quality control. Sweet potato amala as an important end product could serve as an avenue for utilization of the crop, however, sensory attributes that will
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. Apr2009, Vol. 24 Issue 2, p234-242. 9p. 6 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 10, No 5 (2010)
The study evaluated methods of producing protein concentrates and isolates from cashew nut in order to increase the global utilization of cashew nut and increase the availability of affordable, good quality protein for people. Cashew nuts were proces
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.