Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"HEIL, J. R."'
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; 1992, Vol. 60 Issue 4, p519-523, 5p
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; 1989, Vol. 13 Issue 6, p431-445, 15p
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; 1977, Vol. 1 Issue 1, p55-68, 14p
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; 1977, Vol. 1 Issue 4, p313-323, 11p
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; 1977, Vol. 1 Issue 3, p191-206, 16p
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; 1977, Vol. 1 Issue 2, p103-118, 16p
CONSEQUENCES OF DAMAGE ON THE UTILIZATION CHARACTERISTICS, YIELD, AND QUALITY OF PROCESSED TOMATOES.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; 1977, Vol. 1 Issue 1, p79-90, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); May1990, Vol. 55 Issue 3, p763-764, 2p
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Jan/Feb1984, Vol. 49 Issue 1, p263, 0p