Zobrazeno 1 - 10
of 166
pro vyhledávání: '"HECKTHEUER, L. H."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::4f0b53dc0f8bc6e9ba91da29ec0465ff
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/926524
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/926524
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gharib, Hesham A.1 hetshsalam@yahoo.com, Ali, Naglaa M.2, Abozyd, Mohamed S.2, Elmakhalawy, Adel M.3
Publikováno v:
Egyptian Journal of Agricultural Research. 2023, Vol. 101 Issue 4, p1099-1111. 13p.
Autor:
Paula Sampietro, Ana1 ana21sampietro2017@gmail.com, de Jesus Oliveira, Luiz Fernando2 luiz007oliveira@gmail.com, Madruga Lima, Claudia Simone3 claudia.lima@uffs.edu.br, Rodrigues dos Santos, Elaine4 rdselaine@hotmail.com, Aparecida Leandrini, Josimeire5 jaleandrini@uffs.edu.br, Panissom Kaltbach Lemos, Pedro Luís6 pedrokaltbach@gmail.com
Publikováno v:
Revista Verde de Agroecologia e Desenvolvimento Sustentável. out-dez2023, Vol. 18 Issue 4, p103-114. 12p.
Publikováno v:
Foods; Oct2024, Vol. 13 Issue 19, p3096, 22p
Autor:
حامد صابریان1,2 Saberian@acecr.ac.ir, وحید پاسبان3
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Feb2023, Vol. 19 Issue 132, p17-31. 15p.
Autor:
Alves dos Anjos, Jander1 ja.qualidade@gmail.com, Hipólito da Silva, Letícia Albano2 leticiaalbsilva@hotmail.com, Pereira Marinho, Rafael2 rafa.marinho2@gmail.com, Mesquita Oliveira, Wilson Roberto2 wilson.oliveira@unifenas.br, Bitencourt Santos, Gersika2 gersika.santos@unifenas.br, de Souza Carvalho, Maria das Graças3 mariasc9292@gmail.com, Vilas Boas, Brígida Monteiro1 brigida.monteiro@ifsuldeminas.edu.br, Manke Nachtigall, Aline1 aline.manke@ifsuldeminas.edu.br, Peregrino, Isabela1 isabela.peregrino@epamig.br, Sancineto da Silva Nunes, Jefferson Luís4 enolab@enolab.com.br, Helena Pereira, Flávia2 flavia.pereira@ifsuldeminas.edu.br, Dias Garcia, José Antônio1 jose.garcia@ifsuldeminas.edu.br
Publikováno v:
Revista Ciência e Natura. 2023, Vol. 45, p1-22. 22p.
Autor:
Scherer, R., Augusti, P. R., Steffens, C., Bochi, V. C., Hecktheuer, L. H., Lazzari, R., Radünz-Neto, J., Pomblum, S. C. G., Tatiana Emanuelli
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
ResearcherID
ResearcherID
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::02b3c7c2b15b764b90a3b07cc5056685
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-21544473420&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-21544473420&partnerID=MN8TOARS