Zobrazeno 1 - 10
of 730
pro vyhledávání: '"HEAT SURVIVAL"'
Autor:
Baudier, Kaitlin M.1,2 (AUTHOR) kaitlin.baudier@usm.edu, Ostwald, Madeleine M.2 (AUTHOR), Haney, Brian R.3 (AUTHOR), Calixto, Juliana M.2 (AUTHOR), Cossio, Frank J.2 (AUTHOR), Fewell, Jennifer H.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Physiological & Biochemical Zoology. Sep/Oct2022, Vol. 95 Issue 5, p379-389. 11p.
Autor:
De Bellis, Palmira, Minervini, Fiorenza, Di Biase, Mariaelena, Valerio, Francesca, Lavermicocca, Paola, Sisto, Angelo
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 March 2015 197:30-39
Autor:
Rana, Ruhul Amin, Li, Ri
Publikováno v:
In Applied Thermal Engineering 22 January 2015 75:748-755
Autor:
Bauer, Kenneth D., Henle, Kurt J.
Publikováno v:
Radiation Research, 1979 May 01. 78(2), 251-263.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3575042
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kaitlin M. Baudier, Madeleine M. Ostwald, Brian R. Haney, Juliana M. Calixto, Frank J. Cossio, Jennifer H. Fewell
Publikováno v:
Physiological and biochemical zoology : PBZ. 95(5)
Investigations of thermally adaptive behavioral phenotypes are critical for both understanding climate as a selective force and predicting global species distributions under climate change conditions. Cooperative nest founding is a common strategy in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Steven C. Ricke, Si Hong Park, Christopher A. Baker, Turki M. Dawoud, Anita Khatiwara, Young Min Kwon, Morgan L. Davis
Publikováno v:
Current Microbiology. 74:257-267
Contamination of food products by pathogenic microorganisms continues to be a major public health and food industry concern. Non-typhoidal Salmonella species have led to numerous outbreaks associated with various foods. A wide variety of methods have
Autor:
Ri Li, Ruhul Amin Rana
Publikováno v:
Applied Thermal Engineering. 75:748-755
This work relates to developing thermal protection for a finite period of exposure to a high temperature environment. This type of transient heat transfer problem starts with a heating period, which is then followed by a cooling period once the high