Zobrazeno 1 - 10
of 200 272
pro vyhledávání: '"HEALTH FOOD"'
Publikováno v:
Qualitative Market Research: An International Journal, 2024, Vol. 27, Issue 4, pp. 631-649.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/QMR-09-2023-0127
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agricultural Outlook (1673-3908). 11/1/2023, Vol. 19 Issue 11, p102-109. 8p.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 6, Pp 12-23 (2024)
Lycium barharum L. is a food and drug homologous substance, rich in polysaccharides, betaine, anthocyanins, carotenoids and other active ingredients, and has good application value in health care functions such as improving immunity, relieving visual
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0fe9110465b040e6abd7c1dfc32c2f8c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.