Zobrazeno 1 - 10
of 118
pro vyhledávání: '"HAVRLENTOVÁ, Michaela"'
Autor:
Sitkey, Vladimír, Čičová, Iveta, Dočolomanský, Peter, Havrlentová, Michaela, Ivanišová, Eva, Belajová, Elena
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences; Oct/Nov2024, Vol. 14 Issue 2, p1-8, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agriculture, Vol 67, Iss 2, Pp 47-60 (2021)
Drought is one of the most important factors that influences plant morphology, biochemistry, and physiology, and finally leads to the decline in crops productivity and seed quality. Climate change, severe changes in water availability together with t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1703679541184197b14a141c0b1089e1
Autor:
Havrlentová, Michaela1,2 (AUTHOR) michaela.havrlentova@ucm.sk, Dvořáček, Václav3 (AUTHOR) dvoracek@vurv.cz, Jurkaninová, Lucie4 (AUTHOR) jurkaninova@af.czu.cz, Gregusová, Veronika1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Life (2075-1729). Jun2023, Vol. 13 Issue 6, p1387. 18p.
Autor:
Ferus, Peter, Hnilička, František, Hniličková, Helena, Kurjak, Daniel, Kmeť, Jaroslav, Otepka, Pavol, Gubiš, Jozef, Havrlentová, Michaela, Malbeck, Jiří, Konôpková, Jana
Publikováno v:
In Biomass and Bioenergy July 2020 138
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kulichová Katarína, Sokol Jozef, Nemeček Peter, Maliarová Mária, Maliar Tibor, Havrlentová Michaela, Kraic Ján
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 17, Iss 1, Pp 988-999 (2019)
The rye flour is, together with the wheat flour, the basic ingredient used in traditional bread baking. The rye grain contains many compounds with significant impacts on the consumer. Considering that, various biologically active phytochemicals were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5852016b373841d8bb7b1f243f0c7f84
Autor:
Kraic, Ján, Mihálik, Daniel, Klčová, Lenka, Gubišová, Marcela, Klempová, Tatiana, Hudcovicová, Martina, Ondreičková, Katarína, Mrkvová, Michaela, Havrlentová, Michaela, Gubiš, Jozef, Čertík, Milan
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 20 October 2018 284:115-122
Publikováno v:
Nova Biotechnologica et Chimica, Vol 17, Iss 2, Pp 132-139 (2018)
Oats are important cereals. Oats are a good source of protein and lipids, polyphenolics, phenolic acids, flavonoids and avenanthramides. Avenanthramides is phenolic group, which is unique in oats and have antioxidant activity, anti-inflammatory, anti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22949114323443428492b25508a8883a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.