Zobrazeno 1 - 10
of 912
pro vyhledávání: '"HATLEN, B."'
Publikováno v:
In Aquaculture 30 May 2024 586
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liland, N.S.1, Hatlen, B.2, Takle, H.3,4, Venegas, C.3, Espe, M.1, Torstensen, B.E.1, Waagbø, R.1
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition. Oct2015, Vol. 21 Issue 5, p655-669. 15p.
Autor:
Hatlen, B.1, Jakobsen, J.‐V.2, Crampton, V.2, Alm, M.3, Langmyhr, E.4, Espe, M.5, Hevrøy, E.M.5,6, Torstensen, B.E.5, Liland, N.5, Waagbø, R.5
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition. Oct2015, Vol. 21 Issue 5, p714-725. 12p.
Autor:
Hatlen, B.1, Berge, K.2 kjetil.berge@akerbiomarine.com, Nordrum, S.2, Johnsen, K.3, Kolstad, K.4, Mørkøre, T.4
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition. Aug2017, Vol. 23 Issue 4, p721-729. 9p.
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition. Aug2013 Supplement, Vol. 19, p110-121. 12p. 8 Charts.
Publikováno v:
In Comparative Biochemistry and Physiology, Part B 2004 138(1):29-40
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition. Aug2013, Vol. 19 Issue 4, p573-584. 12p.
Publikováno v:
In Comparative Biochemistry and Physiology, Part B 2000 125(3):395-404
Autor:
Ytrestøyl T; Nofima AS, Norwegian Institute of Food, Fisheries & Aquaculture Research, Tromsø, Norway. Electronic address: trine.ytestoyl@nofima.no., Afanasyev S; Sechenov Institute of Evolutionary Physiology and Biochemistry, Saint Petersburg, Russia., Ruyter B; Nofima AS, Norwegian Institute of Food, Fisheries & Aquaculture Research, Tromsø, Norway., Hatlen B; Nofima AS, Norwegian Institute of Food, Fisheries & Aquaculture Research, Tromsø, Norway., Østbye TK; Nofima AS, Norwegian Institute of Food, Fisheries & Aquaculture Research, Tromsø, Norway., Krasnov A; Nofima AS, Norwegian Institute of Food, Fisheries & Aquaculture Research, Tromsø, Norway.
Publikováno v:
Comparative biochemistry and physiology. Part D, Genomics & proteomics [Comp Biochem Physiol Part D Genomics Proteomics] 2021 Sep; Vol. 39, pp. 100841. Date of Electronic Publication: 2021 Apr 26.