Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"HARENČÁR, Ľubomír"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agriculture, Vol 67, Iss 4, Pp 155-165 (2021)
Naturally occurring lignans are present in seeds, nuts, cereals, vegetables, and fruits. Lignans play various roles in plants and their multipurpose functions of different organisms including humans is considerable. They are involved in plant defence
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b38cd7e7ea98450393accbaedf92c7e0
Autor:
Harenčár, Ľubomír, Ražná, Katarína
Publikováno v:
Plant Growth Regulation; Sep2024, Vol. 104 Issue 1, p233-251, 19p
Publikováno v:
In MicroRNA Advances and Application in Plant Biology 2025:367-393
Autor:
Kisvarga, Szilvia, Hamar-Farkas, Dóra, Horotán, Katalin, Gyuricza, Csaba, Ražná, Katarína, Kučka, Matúš, Harenčár, Ľubomír, Neményi, András, Lantos, Csaba, Pauk, János, Solti, Ádám, Simon, Edina, Bibi, Dina, Mukherjee, Semonti, Török, Katalin, Tilly-Mándy, Andrea, Papp, László, Orlóci, László
Publikováno v:
Plants (2223-7747); Jun2024, Vol. 13 Issue 11, p1470, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ražná, Katarína1 (AUTHOR) katarina.razna@uniag.sk, Harenčár, Ľubomír1 (AUTHOR), Kučka, Matúš1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Cells (2073-4409). Jul2022, Vol. 11 Issue 14, pN.PAG-N.PAG. 18p.
Autor:
Kučka, Matúš, Harenčár, Ľubomír, Ražná, Katarína, Nôžková, Janka, Kowalczewski, Przemysław Łukasz, Deyholos, Michael, Dziedzic, Krzysztof, Rybicka, Iga, Zembrzuska, Joanna, Kačániová, Miroslava, Ivanišová, Eva, Gažo, Ján, Čerteková, Simona, Tomka, Marián
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Mar2024, Vol. 250 Issue 3, p877-893, 17p
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Dec2021/Jan2022, Vol. 11 Issue 3, p1-8. 8p.